Càmera Sony HX99

469,00

Una petita càmera compacte de la màxima qualitat i amb moltes prestacions per foto i també per vídeo? És aquesta. Poques càmeres d’aquesta mida tenen a la vegada una pantalla inclinable de 3″ i un visor a nivell d’ull que queda amagat si no es fa servir. Fes fotos a ple sol amb màxim control de la imatge amb el visor a nivell d’ull: Una meravella! I pels que necessiten ulleres per a la vista propera, aquí no calen, té correcció diòptrica. En quant a vídeo, la gravació 4K real (veure detalls tècnics) sorprèn al veure les imatges, fins i tot en una gran pantalla.

Potent zoom i excel·lent rendiment

Malgrat la seva mida compacta, la HX99 inclou funcions d’alt nivell i proporciona un rendiment superior. Amb un zoom de 24-720 mm, vídeo 4K, ràpid enfocament automàtic intel·ligent i Eye AF, funcionament tàctil, Tru-Finder OLED <sup> TM </ sup> i una pràctica anella de control, està preparada per a tot.

Vídeos 4K gravats amb lectura de píxels completa: La HX99 és la primera càmera de la sèrie HX que grava vídeo 4K (QFHD, 3840 x 2160 píxels). El vídeo 4K d’alta qualitat s’aconsegueix amb una lectura directa de píxels que utilitza el sensor complet, sense agrupament de píxels, per recopilar aproximadament 1,6 vegades la informació necessària. L’efecte d’aquest sobremostreig són unes imatges de sorprenent resolució, amb menys moiré i vores tallats.

Dades tècniques:

  • Sensor CMOS Exmor RTM de 18,2 MP
  • Enregistrament de vídeo 4K real
  • Visor electrònic a nivell d’ull
  • Anella de control múltiple
  • Obj. Zeiss zoom 30X
  • WiFi

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Càmera Sony HX99”