Càmera compacta ZV-1

729,00

Per als aficionats al vlogging i els selfies.

La nova ZV-1 de Sony està especialment dissenyada per als aficionats al video vlogging, les fotos i els selfies. Gràcies a les últimes tecnologies d’imatge i so de Sony, que guien, faciliten i realcen cada presa, és possible fer vídeos i fotos increïbles sense necessitat d’una preparació complicada ni experiència prèvia.

La ZV-1 està especialment dissenyada per a gravar-te a tu i a el producte que vulguis mostrar en primer pla, gràcies a l’enfocament super ràpid. La imatge que vulguis estarà enfocada sempre, només hauràs de pensar en l’enquadrament. Quan la llum canvia, la ZV-1 s’adapta per seguir les cares i que sempre estiguin ben il·luminades, i compta, a més, amb un paravents que redueix el soroll per gravar sense preocupacions en exteriors i amb entrada auxiliar per si vols utilitzar un altre micròfon.

En combinació amb l’adherència GP-VPT2BT amb trípode que permet gravar amb comandament a distància sense fil, la llibertat creativa és total i les possibilitats infinites. Per la seva senzillesa d’ús i màxima qualitat de vídeo i imatge, la ZV-1 és la càmera perfecta per a captar aquests retrobaments amb amics i familiars que ara ja podem fer, els nostres passejades d’estiu, així les nostres noves experiències de desconfinamiento que segur quedaran immortalitzades per a la història.

PVPE càmera ZV-1: 800€
PVPE agarre GP-VPT2BT: 200€
PVPE kit de llançament càmera ZV-1 + adherència GP-VPT2BT: 900€

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Càmera compacta ZV-1”