Càmera rèflex Canon EOS 2000D amb obj. 18-55mm IS, estoig i targeta

489,00

Càmera amb possibilitats professionals o d’autèntic aficionat per a una fotografia i vídeo de qualitat amb poc esforç tècnic, o per contra, per a usos més creatius, a gust l’usuari. Adaptable a una multitud d’objectius i accessoris per a tots els usos imaginables.

Càmera rèflex digital clàssica amb visor òptic a nivell d’ull i possibilitat de visió en pantalla abans de disparar. Grava foto i vídeo en HD. Objectiu intercanviable amb muntura Canon EOS, compatible amb centenars d’objectius en el mercat. L’ objectiu subministrat té estabilitzador, amb el que es poden capturar a pols imatges en poca llum ambient. Aquest objectiu és de poca relació d’augments (3X) però dins del rang de zoom més utilitzat. El sensor APS-C es de gran format (uns 15x22mm) aprofitant millor la definició òptica. També es pot fer millor l’efecte “bokeh” o de desenfocament del pla no enfocat, amb efectes molt positius en retrat, per exemple, principalment amb objectius més llargs o de més obertura que l’ estàndard.

Les regulacions de sensibilitat, exposició (llum) i enfocament poden ser completament automàtics, havent només de prémer el disparador i els ajustos es mouen sols, incloent el disparar del flash si així es vol, o bé es poden ajustar manualment tots els controls per produir efectes “a la carta” o solucionar situacions o resultats imprevistos. També disposa de vàries posicions que, dins de l’automatisme, reforcen efectes como de retrat (mencionat abans), esports, saturació de color i altres.

Dades tècniques:

  • 24.1 M.Pixels, ISO 6400, sensor APS-C.
  • Video FullHD
  • WI-FI / NFC, LCD 3.0″
  • Obj. 18-55mm ” IS”
  • Inclou bossa + targeta de memòria

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Càmera rèflex Canon EOS 2000D amb obj. 18-55mm IS, estoig i targeta”